Εξωτικοί & Οργανικοί καφέδες

επικοινωνια

Η επιχείρησή μας εισάγει ακετέργαστους καφέδες από ολόκληρο τον κόσμο. Υπάρχει η δυνατότητα να εισάγουμε οποιαδήποτε ποικιλία μας ζητήσετε κάτω από προυπόθέσεις.

Jamaica Blue Mountain

Καφές με μεγάλη φήμη, ο Blue Mountain της Τζαμάικα χαρακτηρίζεται από την πολύχρονη ιστορία του, τις υψηλές τιμές και την ποιότητα που ποικίλλει.  

Προσοχή στην αγορά κυκλοφορούν αρκετές απομιμήσεις με  το όνομα   " Jamaica Blue Mountain style" ή  "Jamaica Blue Mountain Blend" κλπ, οι οποίοι  περιέχουν  από ελάχιστο έως καθόλου αυθεντικό προϊόν.

Ο αυθεντικός Blue Mountain ξεχωρίζει για την ελαφριά γεύση και το άρωμά του. Περίπου το 85% της παραγωγής εξάγεται στην Ιαπωνία.

Κopi Luwak

Ο καφές Κopi Luwak παρασκευάζεται από κόκκους καφέ οι οποίοι έχουν προηγουμένως φαγωθεί από ένα είδος αιλουροειδούς που ζει στην περιοχή, το palm civet, το οποίο, με την οξεία αίσθηση όσφρησης που διαθέτει, επιλέγει τους πιο εκλεκτούς. Η διαδικασία της πέψης αφαιρεί το φλοιό και οι κόκκοι, οι οποίοι λέγεται ότι γλυκαίνουν εξαιτίας της εν λόγω διαδικασίας, μαζεύονται ένας ένας από το έδαφος της ζούγκλας.


Η επιχείρηση Ο καφές Προϊόντα Επικοινωνία

Η Επιχείρηση

Ο Καφές

Προϊόντα

Επικοινωνία

Όροι χρήσης

Πολυδένδρι Αττικής Πάροδος Γ. Καραϊσκάκη

Τ.Κ 19014


Τηλέφωνο : +30 2295 0 52775

Κινητό      : +30 6944 22 86 04


Email: akcoffees@gmail.com

Web: www.akcoffees.gr     &     www.akcoffees.com


Για παραγγελίες καλέστε στο : 6944228604